foto's

Beste bezoeker van onze website!

Namens het bestuur van de afdeling Groei & Bloei - Liemers heet ik u hier van harte welkom!

Zes à zeven keer per jaar houden wij op de tweede maandag van de maand een avond voor leden en andere geïnteresseerden. Onze ledenavonden worden van 20 tot ca. 22 uur gehouden. Meer informatie over de onderwerpen van onze ledenavonden vindt u onder het kopje 'jaarprogramma'.

Ook maken wij, in ons jaarprogramma, melding van excursies, workshops of andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld ons Open Tuinen Weekend in het weekend van 22&23 juni of onze excursie op zaterdag 18 mei naar de tuinshow Gardenista die gehouden wordt op landgoed Ophemert.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten. Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via info@liemers.groei.nl.

Wij wensen u komend seizoen veel plezier bij een van onze activiteiten.

Hartelijk groet!

Tiny Willems

Voorzitter Groei & Bloei - Liemers

Deze maand in Groei & Bloei