foto's

Namens het bestuur van de afdeling Groei & Bloei - Liemers heet ik u van harte welkom op onze website!

Onze afdeling telt op dit moment ongeveer 130 leden, die komen uit de plaatsen: Aerdt, Babberich, Beek, Duiven, Groessen, Herwen, Lathum, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk, Tolkamer, Westervoort en Zevenaar.

Zes à zeven keer per jaar houden wij op de tweede maandag van de maand een avond voor leden en andere geïnteresseerden. Onze ledenavonden worden van 20 - 22 uur gehouden. Voor meer informatie hierover vindt u onder het kopje 'jaarprogramma'. Ook maken wij, in ons jaarprogramma, melding van excursies, workshops of andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld ons Open Tuinen Weekend in juni. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten. Meld u zich dan aan voor ons nieuwsbrief via info@liemers.groei.nl.

Wij wensen u komend seizoen veel plezier bij een van onze activiteiten.

Hartelijk groet!

Tiny Willems