Algemene (contact) gegevens

Voor inlichtingen kunt u ons via ons email adres bereiken op: info@liemers.groei.nl.

Of via:
- Martine Bleijenberg (secretariaat en ledenadministratie): Irenestraat 20, 6921 XZ Duiven, tel. (0316) 26 57 62

- Tiny Willems (voorzitter en redactie): Woerdstraat 25, 6921 ZS Duiven, tel. (0316) 26 48 45

Volg ons ook op onze FACEBOOK pagina: Groei & Bloei de Liemers

Onze LEDENAVONDEN worden gehouden in Zalencentrum Staring Grietakkers 3 te Zevenaar, tel: (0316) 52 34 58. De lezingen starten om 20 uur, de zaal is vanaf 19.45 uur open.

Ons bankrekeningnummer is: NL64 RABO 0384 8577 52 ten name van K.M.T.P. (Groei & Bloei) afdeling Liemers.

Bij de Bibliotheek De Liemers kunt u tal van boeken vinden over tuinieren en bloemschikken. Ga naar www.bibliotheekdeliemers.nl en u kunt direct de catalogus inkijken.

Onder deskundige leiding worden BLOEMSCHIKCURSUSSEN gegeven. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Informatie hierover kunt u verkrijgen bij Carla Hebben, tel. (0316) 33 37 42 of via info@liemers.groei.nl.

KORTING VOOR LEDEN

Op vertoon van een geldig 'Groei en Bloei' pasje (dat u jaarlijks ontvangt bij het tijdschrift Groei & Bloei), krijgt u 10% korting op de aankoop van alle 'levende buitenplanten' bij Groenrijk Zevenaar, Pannerdenseweg 8a te Zevenaar.

Wij verzoeken u van deze korting discreet gebruik te maken. Zo kunnen wij voorkomen dat de kortinggever t.o.v. andere klanten in moeilijkheden komt.