zaterdag 18 mei: op excursie met ons naar Gardenista!

Van 15 t/m 19 mei wordt op landgoed kasteel Ophemert een spiksplinternieuwe tuinshow georganiseerd: ‘Gardenista’.

Gardenista:
Met trots presenteert KMTP / Groei & Bloei dit nieuwe jaarlijkse buitenevent. Een plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat! Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, heerlijke gastronomie onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.
De organisatoren zeggen dat de show lijkt op de beroemde Engelse ‘Chelsea Flower Show’, maar dan op zijn Hollands. Net als in Chelsea zijn er modeltuinen die worden gekeurd door een erkende jury.
Voor jong en oud, voor elk wat wils wordt een afwisselend programma aangeboden. Dit is wat wij Gardenista noemen!

Gaat u met ons mee?
Samen met Groei & Bloei – Doetinchem organiseren wij op zaterdag 18 mei een excursie naar Gardenista.
Leden èn niet leden van Groei en Bloei zijn van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan!

De bus is gereserveerd!
Wij vertrekken vanaf Doetinchem om 8.30 uur
(vanaf parkeerterrein station/openbaar vervoermuseum/Sturko terrein). In Zevenaar wordt, bij AC Restaurant (Doesburgseweg 43) tussen 8.45-9 uur gestopt om de reizigers uit de Liemers op te halen.
Wij verwachten rond 16.30 uur (in Zevenaar) en rond 17 uur (in Doetinchem) terug te zijn.

Kosten:
De kosten bedragen voor leden € 28,- en voor niet leden € 33,-. Beide bedragen zijn inclusief busreis en toegangsbewijs voor Gardenista.
De kosten kunt u over maken op IBANnr. NL 72 RABO 0314 32 96 84, t.n.v. ‘Kon. Mij Tuinbouw en Plant’ onder vermelding Gardenista en ‘van de namen van de deelnemers’.

De dag is voor u naar eigen inzicht op het terrein van landgoed kasteel Ophemert in te vullen.

Aanmelden:
Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Dit kan tot uiterlijk vrijdag 3 mei 2019 via ons email adres: info@liemers.groei.nl. Wilt u ook vermelden of u lid of geen lid bent van Groei & Bloei?

Kijk voor meer informatie op: www.gardenista.nl

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar