Cursus Bloemschikken

Onder deskundige leiding worden BLOEMSCHIKCURSUSSEN door ons gegeven. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Elke maand op dinsdagavond leert men weer nieuwe technieken onder leiding van docente Dayenne Weenk-Wessels. Gewerkt wordt met thema's, zoals bijvoorbeeld herfstschilderij.

De cursusavonden voor dit seizoen zijn 16 januari, 13 februari, 20 maart en 15 mei 2018. De avond begint altijd om 19.30 uur.

Geïnteresseerd?! Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in het NME gebouw, Vesterbos 2 in Zevenaar. Dit kan op elk moment in het seizoen.

Ook als u geen lid (abonnee) bent van Groei & Bloei, bent u van harte welkom!

De kosten zijn voor leden €95 en voor niet leden €115.

Voor meer informatie kunt u ons bellen via Carla Hebben, tel. (0316) 33 37 42 of Wilma van Woesik, tel. (0316) 33 04 79. Of stuur ons een mail via info(at)liemers.groei.nl.