In februari start weer de vermeerderingscursus!

Als het voorjaar bijna weer aanbreekt, is het tijd voor de vermeerderingscursus bij tuincentrum Bloemendaal in Drempt!

De cursusdata zijn: 28 februari 19.30 uur (theorie-avond), 2 maart 10 uur (praktijk) en 6 april 10 uur (uitpoten en plantjes mee naar huis).

De cursus wordt gegeven door Theo Freriks. Theo was in zijn werkzame leven groen-docent en hovenier.

Op 28 februari wordt uitleg gegeven hoe plantjes te stekken. Op zaterdag 2 maart wordt het geleerde door de cursisten in praktijk gebracht: stekken, scheuren en andere technieken worden gebruikt om planten te vermeerderen. Daarna worden alle kleine plantjes verzorgd door de medewerkers van het tuincentrum, waarna op zaterdag 6 april de jonge plantjes door de cursisten in potjes gepoot worden en mee naar huis worden genomen!

Aanmelden kan door een mail te sturen aan: info@liemers.groei.nl.

Cursuslocatie: tuincentrum Bloemendaal, Rijksweg 41 in Drempt.

De kosten voor de cursus zijn:

voor leden van Groei & Bloei € 30,-  voor niet-leden: € 35,-

Lente met hoepeltjes