Jaarprogramma

Op onderstaande data vinden onze ledenavonden plaats. De avonden starten om 20 uur en zijn meestal rond 22 uur afgelopen. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

In 2020 / 2021:

De volgende activiteiten zijn nog onder voorbehoud in verband met Corona.

- 8 maart 2021 - Brian Kabbes met thema: nieuwe vaste planten

Bloemschikcursus

De bloemschik cursus bij Groei & Bloei afdeling Liemers gaat weer van start!

Word je ook blij van bloemen en wil jij elke maand trots thuis van je eigen bloemstuk genieten? Nog nooit gedaan? Of al ervaren? Iedereen is van harte welkom.....

In oktober gaat Groei & Bloei afdeling Liemers weer van start met de bloemschikcursus. De cursus wordt gehouden in het NME-gebouw in Zevenaar. In deze locatie huren wij twee ruimtes, zodat de avonden geheel Corona-proof gehouden worden.

Negen lesavonden waarop je aan de hand van een thema en onder deskundige leiding van onze bloemschikdocenten Dayenne Wessels en Annet Wouters aan de slag gaat. We werken volgens een rooster met steeds wisselende technieken en thema's passend bij de seizoenen. Je krijgt tips en adviezen, maar je brengt zelf je bloemen en ondergronden mee.
Bij de thema's kun je denken aan: iets met houten schijven, een aangeklede bol 2.0, een alternatieve kerstboom, bollen en knollen en nog veel meer.

In het nieuwe cursusjaar is er nog plaats voor een aantal nieuwe deelnemers.

Interesse?

De kosten bedragen € 95,00 voor leden van Groei & Bloei, € 105,00 voor niet-leden.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, dan kan dat door een mail te sturen aan info@liemers.groei.nl of te bellen met een van de docentes op 06-29 37 26
73 (Annet) of 06-19 14 84 44 (Dayenne).