Liemers

Welkom bij Groei & Bloei
Liemers

Uitgelicht

Activiteitenkalender

Onze komende activiteiten zijn: - 24&25 juni - open tuinen weekend - 31 augustus - excursie naar tuin van Theo Verheggen…

Meer

Beste lezer,
 
Hartelijk welkom bij Groei & Bloei – afdeling Liemers, de vereniging voor tuinliefhebbers!

Agelopen 18 november hebben wij met een stand op de Winterfair van Groenrijk in Zevenaar gestaan. Wij hebben hier erg veel bezoekers mogen begroeten! Een van onze activiteiten was, het raden van het aantal bloembollen in een vaas. De bezoekers vroegen ons het juiste aantal bloembollen via onze website te publiceren. Er zaten 223 bloembollen in de vaas. Het juiste aantal is niet geraden. Twee bezoekers hebben als aantal 225 ingevuld. Met deze personen nemen wij binnenkort contact op. 

Op deze website informeren wij u over onze activiteiten. Onze afdeling organiseert door het jaar heen diverse activiteiten zoals de maandelijkse ledenavonden waar ‘groen gerelateerde’ onderwerpen aan de orde komen. Daarnaast organiseren wij workshops (bijv. planten vermeerderen), het Open Tuinen Weekend in juni, cursus en workshops bloemschikken, en diverse excursies.  

Onze leden informeren wij over onze activiteiten door middel van een nieuwsbrief. Wilt u onze nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan een mailtje aan info@liemers.groei.nl. Wij sturen u dan graag onze nieuwsbrief toe! 

Wij wensen u veel plezier met het lezen van Groei & Bloei en hopen u bij een van onze activiteiten te mogen verwelkomen!
 
Met vriendelijke groet,
 
Tiny Willems
voorzitter bestuur
www.liemers.groei.nl
e-mail: info(@)liemers.groei.nl

Tuinlog

16 Oct

Paul

Wolken…

15 Oct

Harry Hakvoort

Vroege lentebloei

Meer

Agenda

12 Dec

kerst-bloemschik-workshop

De laatste maand van het jaar komt er bijna aan.…

Meer