Liemers

BLOEMSCHIKKEN START WEER! 

De bloemschik cursus bij Groei & Bloei afdeling Liemers gaat weer van start! Word je ook blij van bloemen en wil jij 6 keer per seizoen trots thuis van je eigen bloemstuk genieten? Nog nooit gedaan? Of al ervaren? Iedereen is van harte welkom.

Op 27 september 2023 gaat Groei & Bloei afdeling Liemers weer van start met de bloemschikcursus.
De cursus wordt gehouden in verenigingsgebouw “Ons Huis” in Zevenaar. Zes lesavonden (op woensdagen) waarop je aan de hand van een thema en onder deskundige leiding van onze bloemschikdocenten Dayenne Weenk en Annet Wouters aan de slag gaat.

We werken volgens een rooster met steeds wisselende technieken en thema's passend bij de seizoenen. Je krijgt tips en adviezen, maar je gaat zelf je bloemstuk bedenken en hiervoor brengt je zelf je bloemen en ondergronden mee. Bij de thema's kun je denken aan: iets met houten schijven, een aangeklede bol 2.0, een alternatieve kerstboom, bollen en knollen en nog veel meer.

In het nieuwe cursusjaar is er nog plaats voor een aantal nieuwe deelnemers. Interesse?

De kosten bedragen € 75 voor leden van Groei & Bloei, € 90 voor niet-leden.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, dan kan dat door een mail te sturen aan info(@)liemers.groei.nl of te bellen met een van de docentes op:
- 06-19 14 84 44 (Dayenne)
- 06-29 37 26 73 (Annet)