De bloemschik cursus seizoen 2022/2023 bij Groei & Bloei afdeling Liemers gaat weer van start!

Word je ook blij van bloemen en wil jij 5 keer per seizoen trots thuis van je eigen bloemstuk genieten? Nog nooit gedaan? Of al ervaren? Iedereen is van harte welkom.

Op 7 september 2022 gaat Groei & Bloei afdeling Liemers weer van start met de bloemschikcursus.

De cursus wordt gehouden in verenigingsgebouw “Ons Huis” in Zevenaar. Vijf lesavonden (op woensdagen in sept-okt-nov-jan-mei van 19.30-21.30 uur) waarop je aan de hand van een thema en onder deskundige leiding van onze bloemschikdocenten Dayenne Weenk en Annet Wouters aan de slag gaat. We werken volgens een rooster met steeds wisselende technieken en thema's passend bij de seizoenen. Je krijgt tips en adviezen, maar je bedenkt zelf je bloemstuk en brengt hiervoor zelf je bloemen en ondergronden mee.
Bij de thema's kun je denken aan: iets met houten schijven, een aangeklede bol 2.0, een alternatieve kerstboom, bollen en knollen en nog veel meer.

Naast deze avonden is er dit jaar iets nieuws, waar iedereen die wil zich voor kan aanmelden, namelijk een KERST workshop in december en een PAAS workshop in april. Meer informatie volgt later.

In het nieuwe cursusjaar is er nog plaats voor een aantal nieuwe deelnemers. Interesse? De kosten voor 5 lessen bedragen €55,- voor leden van Groei & Bloei, €65,- voor niet-leden. De kosten zijn incl. 1 kop koffie of thee.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, dan kan dat door een mail te sturen aan info(at)liemers.groei.nl of te bellen met een van de docentes op 06-29 37 26 73 (Annet) of 06-19 14 84 44 (Dayenne)